Bent u actief binnen de motorcross en op zoek naar de juiste bescherming voor lichaam en hoofd? Zet u de eerste stappen op het gebied van motorcross of draait u al langer mee in het wereldje en is uw motorcross kleding juist aan vervanging toe?  Dan bent u bij mx-budgetkleding aan het juiste adres!

Wij hebben een mx-outlet voor kleding-helmen-laarzen-brillen-protectors enz.

Zo kunt u bij ons terecht voor de nieuwste merken op het gebied van motorcrosskleding. Grote merken als Yoko,Shift, Kenny en Thor behoren o.a. tot onze partners en presenteren op onze webshop de nieuwste producten. Zo vindt u bij ons laarzen, helmen en kleding van goede merken voor budget prijzen. Van hobbyisten tot professionals, voor alle rijders hebben wij een groot aanbod aan artikelen tegen scherpe prijzen. Onze producten zijn voordelig en bieden de juiste bescherming voor tijdens het crossen. Zo rijdt u niet alleen volgens de laatste mode, maar bent u ook optimaal beschermd in elke situatie.

DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING OP HET GEBIED VAN MOTORCROSS KUNNEN WIJ U HELPEN IN UW ZOEKTOCHT NAAR DE JUISTE ONDERDELEN EN BESCHERMING VOOR UZELF. MET EEN UITGEBREID ASSORTIMENT EN SNELLE LEVERING ZORGEN WIJ ERVOOR DAT U BIJ S&S PARTS ALTIJD AAN HET JUISTE ADRES BENT. 

Altijd aanbiedingen van restpartijen van bekende merken. 

WIJ HEBBEN GEWOON EEN ECHTE WINKEL, KOM, KIJK, PAS EN SCOOR.