sstuning_001

Salomons & Swierts Tweewielers.

 
Sinds 1978 bestaat Salomons & Swierts Tweewielers. Het bedrijf hield zich in haar beginjaren voornamelijk bezig met de handel in en reparatie van bromfietsen, cross- en wegmotoren  en het aanpassen van  cilinders, uitlaten en vering voor crossmotoren.

Door de jaren heen is Salomons & Swierts Tweewielers behoorlijk gegroeid. Werd in 1978 gestart vanuit een schuur reeds in 1980 werd een pand in het centrum van Hoogeveen betrokken wat na enige jaren ook alweer te klein was. Het huidige bedrijf is gevestigd op het industrie terrein "De Wieken'' in een pand met een vloeroppervlakte van 850m2. Naast een grote showroom en een ruime, moderne werkplaats beschikt het bedrijf over een revisieafdeling en een eigen vermogens testbank. 

Het bedrijf houdt zich al vanaf haar begin jaren voornamelijk bezig met de handel in en reparatie van bromfietsen, cross- en enduro-motoren  en het aanpassen van  cilinders, uitlaten en vering voor crossmotoren.
Vanaf 2003 is de verkoop van onderdelen van klassieke bromfietsen van de bekende merken als Kreidler-Zundapp - Puch weer nieuw leven ingeblazen. Deze onderdelen worden via balie verkoop en eigen Webshops over de heel europa verkocht.
 
Naast de detailhandel vindt er al jarenlang import plaats van scooter, brommer en motor onderdelen die via de handel verkocht worden. Ook voor de productie van speciale onderdelen, bent u hier aan het juiste adres.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet:

Scooters, bromfietsen en crossmotoren ( nieuw & gebruikt ) 
Duizenden onderdelen nieuw en gebruikt 
Motorrcross en enduro kleding 
Helmen, uitlaten, accessoires enz, enz. 

 
Opening tijden : 
 
Dinsdag         9.00 t/m 18.00 uur 
Woensdag      9.00 t/m 18.00 uur 
Donderdag      9.00 t/m 18.00 uur 
                            Vrijdag        9.00 t/m 18.00 uur   19.00 t/m 21.00 uur 
Zaterdag      9.00 t/m 17.00 uur