Onderdelen klassiekers

Wij hebben een groot assortiment onderdelen op voorraad van de klassieke merken Zundapp - Kreidler - Sachs - Puch en Honda met name van de modellen MT / MB / MTX - NSR / MBX . Ook zijn we aan de slag om onze Yamaha FS1 onderdelen in de webshop te zetten 

Om de klassieke brommers helemaal tot hun recht te laten komen hebben we een deel van onze winkel  speciaal ingericht voor de classic brommer. Je kunt in onze winkel nieuwe onderdelen vinden voor vele bromfietsen die niet meer in productie zijn. Zoals voor de volgende merken :  Batavus, - Sparta, - Puch, - Honda, - Kreidler, -  Suzuki, - Yamaha, -  Tomos, - Sachs, - Zundapp en meer.
Wij streven er naar alle onderdelen die nog nieuw worden geproduceerd, origineel of imitatie, aan te bieden in onze winkel en op onze websites. Hieraan wordt dagelijks gewerkt. Alle bekende merken onderdelen worden door ons vertegenwoordigd. Of het nu gaat om vervanging onderdelen, of nieuwe ontwikkelingen.We streven er naar om zoveel mogelijk up to date te zijn. Maar ook voor tuning, revisie en opvoer onderdelen kunt u bij ons terecht.